Qui sóc

Sóc Santi Rodríguez Serra, nascut a Vilanova i la Geltrú, casat i amb dos fills.

Sóc Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Diplomat en Ciències Empresarials per la UOC,  Enginyer Tècnic de Telecomunicacions per la UPC de Vilanova i la Geltrú, i Enginyer Tècnic Industrial, per la UPC de Terrassa.

A l’actualitat són Secretari General del PP de Catalunya i Diputat al Congrés, on soc portaveu adjunt de la comissió d’Hisenda i Vicepresident de la Comissió mixta Congrés-Senat del Tribunal de Cuentas.

Soci fundador d’una petita empresa d’enginyeria que vam crear el 1992.

He estat professor associat de l’Escola d’Enginyeria de la UPC de Vilanova i la Geltrú des de 1991 fins el 2002.

Gran Cruz de la Orden Civil de la Solidaridad Social, per participar com a voluntari a les Olímpiades Barcelona’92.

Regidor Portaveu del PPC a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de 1995 fins 2015.

Portaveu del PPC al Consell Comarcal del Garraf des de 1995 fins el 2007.

President Comarcal del PPC del Garraf del 2001 al 2005.

President de la Comissió d’Estudi de Ciència i Tecnología del PPC des del 2001, fins el 2003, Secretari Executiu d’Acció Territorial del PPC, des de maig del 2004 fins setembre de 2007 i Secretari Executiu de Comunicació del PPC, des de setembre del 2007 fins el juliol de 2008.

Secretari General del PPC de març de 2017 a novembre de 2018 i a l’actualitat des de març de 2021.

Diputat del Parlament de Catalunya des de desembre de 2003 fins al març de 2021 (de la VII legislatura a la XII legislatura).

Portaveu adjunt del Grup Parlamentari de gener de 2012 a novembre de 2018.

Portaveu del Partit Popular de Catalunya al Parlament des de novembre de 2018 fins el març de 2021.

President de la Comissió de Peticions a la XIIa. legislatura.

Secretari de la Mesa de la Diputació Permanent a la Xa. legislatura.

He estat membre de diferents comissions: Indústria, Comerç, Turisme i Treball, de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, de Justícia i Seguretat, de Política Territorial i Obres Públiques, d’Acció Exterior i de la Unió Europea, Territori i Sostenibilitat, Empresa i Ocupació, Economia i Salut.

Entre d’altres he estat membre de les ponències de: la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, de la Comunicació Audiovisual de Catalunya, del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, de la Llei Electoral de Catalunya, de la Llei de Consultes no referendàries.

He estat portaveu del PPC a les Comissions d’Investigació de: les irregularitats detectades al Palau de la Música Catalana (VIII legislatura) i sobre el Frau i la Evasió Fiscals, i la Corrupció Política (X legislatura).

Des del 23 de juliol de 2023, soc Diputat per Barcelona al Congrés.

 

 

 

 

3 respuestas a «Qui sóc»

 1. Hi! Em vaig topar amb un blog per casualitat, però m’ha agradat el que ha escrit en els seus articles. És realment admirable que vostè té tantes posicions importants i treballar pel millorament de la societat. Necessitem molta gent com vostè. Els meus millors desitjos!

 2. Me siento discriminado y ciudadano de segunda a pesar de pagar impuestos de ciudadano de primera. La Generalitat no puede anular las corridas de toros en las plazas y permitir lo que se esta haciendo fuera de ellas. Yo no pido que supriman esto último, pero si exijo tener los mismos derechos que éstos. Si no puedo tener los mismos derechos, tampoco puedo tener las mismas obligaciones. Félix Santaolalla

 3. Apreciat Sr. Rodriguez:

  Em dic Núria Gras, sóc una dels 6000 emprenedors que com vostè va dir al parlament, s’han quedat amb un pam de nas.

  Conjuntament amb uns companys estem mirant d’organitzar-nos per mirar de reivindicar els nostre dret a rebre l’ajuda que ens havien promès.

  Acabo de llegir una trancripció de la seva comparexença al parlament, vull agraïr-li les seves paraules i el seu supor. No simpatitzo de cap manera amb el seu partit, de fet crec que en aquest moment no ho faig amb cap partit, pero m’ha emocionat la defensa que fa de la nostra situació i li volia agraïr personalment

  Atentament.

  Nuria Gras

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *