Antes partia que doblà

Fa unes setmanes, en aquest mateix mitjà publicava un article titulat “En campanya amb paper couché”, posant en evidència que el Partit Socialista dedica la seva campanya al “glamour” més que no a explicar els arguments pels quals els ciutadans els hauríem de votar. El que no m’esperava, encara que ja no em sorprèn rés, es que acabaríem veient la candidata socialista al paper couché de veritat. Ingenu, si ja van començar la legislatura al paper couché, amb tot luxe de pells.

La prudència, que a vegades és mala consellera, em va recomanar no fer cap mena de referència al que era evident i al que tothom comenta, i és que la candidata socialista, farda d’embaràs, tot i que és pràcticament impossible que se li noti, l’ús i abús de roba premamà, i l’ús i l’abús de posicions premamà amb una clara finalitat electoral, és pornogràfic. És un insult a la pròpia condició femenina.

Resulta patètic, encara que es possible que a algú li agradi, la explicació que dona quan li va dir a ZP que estava embarassada. Crec difícil que una persona pugui arribar a caure tant baix, per intentar aconseguir un grapat de vots. És un altre insult a la intel·ligència dels ciutadans. És això, el que queda del partit “socialista” i “obrero”?

Que els hi sembla aquesta campanya “glamourosa”, a les famílies que els costa pagar la hipoteca? Que els sembla als joves que avui mateix començaran a cobrar 200 euros per accedir a un habitatge? Que els sembla, als treballadors que han perdut, o estant a punt de perdre els seus llocs de treball? Que els sembla a aquelles famílies, que no es poden plantejar tenir fills?

“Doctora” Chacón: façana, pura façana, el partit socialista, pretén enlluernar amb una façana sense contingut, sense propostes, sense idees, sense arguments. Nosaltres, a la nostra, a presentar propostes per almenys intentar resoldre els problemes dels ciutadans.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *