Cria cotorras que te sacaran los ojos.

cotorra1

Sí, ja que sé que la dita no parla de “cotorras”, si no de “cuervos”, però aquest matí anant cap al despatx de Vilanova, m’he creuat, com cada dia, amb l’Americano, que també com cada dia que pot, em col·loca un número dels discapacitats (no sé com s’ho fa però mai encerto ni un sol número, i si l’encerto no està en el lloc adequat); doncs bé és freqüent que estigui acompanyat d’un parell de cotorres, i avui se m’ha acudit fer-les-hi unes carantonyes (ja sé que encara no estem en campanya, però l’Americano és simpàtic, encara que nacionalista!?) fins que una m’ha enganxat el dit: renoi quin mal, l’Americano s’ha excusat dient-me que precisament aquella cotorra era sitgetana (ejem, ejem… humor vilanoví).

 

 

Però anem al que anava, que no és altra cosa que els “cuervos” que alguns crien i després els ataquen a ells mateixos. Aquests dies haureu tingut present que especialment a Barcelona les “manis” han estat prou sonades, sense anar més lluny aquest mateix matí hi havia una manifestació de periodistes en protesta pel tracte que van rebre dels mossos mentre pretenien informar de la mani dels que protestaven contra el tracte que van rebre dels mossos els que van ser desallotjats de la universitat pels mossos per protestar contra Europa.

 

Fixeu-vos que no he parlat d’estudiants, ni de Bolonya, per què pocs eren els estudiants i el procés de convergència europea dels estudis universitaris de Bolonya, poc tenia a veure amb la protesta. En definitiva es tractava dels antics anti sistema dels que l’actual Conseller dels mossos i el seu partit (o múltiples partits) en van arribar a treure tant de suc, això sí quan estaven a la oposició, fins i tot la seva humil ecopijoprogre muller amb cotxe oficial se’n va declarar. D’aquest Conseller els mossos n’estan tips, els anti sistema també, i crec que la resta de ciutadans també, i és que no n’encerta ni una, encara que ell s’entesti en que l’estan assetjant (ell que sabrà que és assetjament, si vol els del Partit Popular li ho podem explicar).

 

Us podria ara parlar dels manifestacions contra la llei d’educació, o de les manifestacions dels sindicats i el mateix Govern, contra la política del propi Govern, però tot això ja es llegeix als mitjans de comunicació.

 

Vegem però una altra anècdota: al Parlament, estem treballant una llei que exigeix que tots els plans i programes de les mateixes administracions portin inclosa una avaluació ambiental. Evidentment, són els reis republicans de la participació, hi ha d’haver exposició pública i la possibilitat de què ciutadans i entitats hi diguin la seva. Doncs quan estableixen quines entitats hi poden participar, posen condicions, com ara que l’entitat ha de tenir almenys dos anys d’antiguitat. Per què? Doncs, per evitar que aquelles plataformes antitot creades ad-hoc de les que ells mateixos van ser el principals impulsors, quan estaven a la oposició, no els puguin tocar la pera ara que estan al Govern. Nosaltres els hem demanat suprimir aquesta condició, cosa a la que evidentment s’han negat: el Conseller és del mateix partit (o partits) que el Conseller dels mossos. Casualitat? No, és que són així: criadors de corbs penedits.

 

 

 

Una respuesta a «Cria cotorras que te sacaran los ojos.»

  1. El tema de les manifestacions dels estudiants antibolonya és un tema complicat. primera, sembla ser que no tots els estudiants eren antibolonya i segona els mossos van accedir-se i van abusar del seu poder i sobretot de les seves porrres. de totes maneres, els mitjans també abusen ja que gairebé totes les informacions que apareixen són negatives, cosa que tampoc afavoreix a la bona feina del cos policial. Cal seny, reflexió i veure on s’ha fallat, que d’errades n’hi ha hagut per totes les bandes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *