Diari de campanya (V)

Dia 9 de campanya, queden 9 dies per la fi del tripartit a Vilanova i la Geltrú.

Ahir van començar a arreglar-se algunes coses: per fi han reparat alguns nyaps de les banderoles, i ja no apareixen els candidats ni de Viladecans, ni de Sant Cugat. En un altre camp, comencem a observar com la ciutat s’inunda desmesuradament de banderoles de CiU i del PSC, per cert que aquestes úniques les reconec per la foto del candidat, no pas per què es vegi que són del PSC!! On han arribat que tenen que amargar-se del seu propi partit?

Ahir també, amb molta voluntarietat i cap professionalitat, ja que els nostres recursos són tant o més limitats que els de la CUP, vam llençar el canal Youtube del PP de Vilanova i la Geltrú. És un canal de vídeos, sense cap mena de pretensió més que usar un mitjà que tenim a l’abast per comunicar-nos, no pas per fer sèries de televisió, ni telenotícies alternatives.

Us deixo el darrer video publicitat, el del President del Noves Generacions:

[youtube=http://youtu.be/MKGv5zlSWnA]

Ahir també vam tenir debat al Canal Blau TV, i una de les conclusions que en vaig treure és que si hi haguessin eleccions cada 15 dies, els que governessin no s’oblidarien, com passa ara, de les seves promeses electorals. Quina mania que tenen alguns de rectificar coses que han fet al Govern, semblen fins i tot penedits d’haver format del Govern: si és així, per què han governat??

CiU tampoc no es queda en rere i ara es mostren partidaris de la moderació fiscal: brillant, però si van ser ells que van pactar amb el tripartit vilanoví un increment dels impostos i taxes municipals del 4% el 2009!!

Un parell de tafaneries d’aquelles que algú em maleirà, però ja sabeu que això de les tecnologies de la comunicació també serveix per explicar coses indiscretes:

. el candidat de la CUP no té twitter, per que no li troba la utilitat, doncs apa que el més jove dels candidats no li trobi utilitat a una de les eines més usades pels joves és tota una primícia;

. tota una sorpresa va ser descobrir que a Neapolis, l’espai de la tecnologia, no té suficient cobertura de telefonia mòbil, almenys d’una de les dues grans companyies!! I em pregunto, com deurien fer el Congrés d’smartphones?? Amb senyals de fum??

Bé, i això és tot per ara, més endavant ja us explicaré com ha anat l’acte que avui han organitzat les Noves Generacions a la Plaça de les Neus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *