El (d)efecte Zapatero.

Després d’un parell d’anys sense que Zapatero s’hagués deixat veure per la festa de la rosa, i també més aviat poc per Catalunya, aquest setembre s’ha decidit, o li han manat, tornar a deixar-se veure per Catalunya, això sí, entre els seus.

Primera reflexió, la presència o no del President del Govern a la campanya socialista catalana, ha estat motiu de polèmica dintre el mateix partit socialista. Primer era el director de campanya que afirmava no comptar amb Zapatero, després l’encara President Montilla imposava la seva opinió.

Aquest debat seria irrellevant de no ser per què denota angoixes en el PSC: la primera és dubtar de si la presència del President Zapatero és positiva o no pels interessos electorals del PSC, i és que la seva credibilitat està sota mínims. Primer defecte. Després parlaré dels iogurts.

La segona és que Montilla considera que la presència de Zapatero a Catalunya pot ajudar-lo a remuntar a les enquestes, ja que després de governar amb ERC, i saber que s’alimenta amb vots del PSOE creu necessari reforçar la espanyolitat del PSC. I aquesta darrera ens porta a la segona reflexió.

Segona reflexió, el President del Govern ha vingut a explicar als seus, que la unió Catalunya Espanya corre perill. Brillant. S’ha aturat a reflexionar qui governa a Catalunya i a Espanya en els darrers set anys? Recorda Zapatero que el PSC de Montilla governa amb ERC? Doncs això, la responsabilitat deu ser dels que tenen el Govern, a no ser que vulgui atribuir a les oposicions l’estranya virtut de comandar el país sense governar. Segon defecte.

Tercera i darrera reflexió, Zapatero afirma que el PSC és el garant de la convivència entre Catalunya i Espanya. Brillant altre vegada. Després d’afirmar que la unió Catalunya Espanya corre perill, sentencia que precisament aquells que l’han posada en perill són el millor remei per la malaltia. Tercer defecte.

Certament que Mas l’ha clavat: les promeses de Zapatero caduquen com els iogurts, i és que a ell, ja li va agafar mal d’estomac després d’empassar-se més d’un dels seus iogurts. Llàstima que quan li han ofert d’altres, ja caducats, també se’ls hagi empassat com les votacions del Congrés que per “responsabilitat” permetran, entre d’altres, congelar les pensions, també als catalans.

Aquest article ha estat publicat a e-noticies: http://blogs.e-noticies.com/santi-rodriguez/el_defecte_zapatero.html

2 respuestas a «El (d)efecte Zapatero.»

  1. Home… hi ha separatistes i separadors. El Montillisme no és per tirar coets, CiU exhibeix els complexes de rigor, però… hem de recordar que n’hi ha que no érem independentistes.

    I ara ho som.

    Per què?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *