Impresentable TV3

esperanzamoto1La seva. Ja ho deia l’eslogan de la televisió pública catalana: la teva, però referint-se a un subconjunt de la societat catalana. La conclusió, evident, TV3 és la seva, això sí la paguem tots, i no costa poc.

 

Fa poques setmanes havia de recriminar a la directora de Televisió de Catalunya, que en uns fotogrames de “Ventdelplà” aparegués, com si fos allò més normal, una diana amb les sigles del PP a l’interior, vaja com les que em van pintar al replà de casa, i a la bústia fa uns anys. Això sí, es va desfer en excuses i disculpes, però va anunciar que considerava que era fruit de la casualitat, com si per fer les gravacions no hi hagués un equip que cerca exteriors, altra que grava i torna a gravar la toma, una edició en la que es revisen les seqüències fotograma a fotograma, una postproducció i encara finalment la revisió final del capítol per part de TV3.

 

Ahir, en el programa humorístic “APM”, es van poder veure unes imatges absolutament insultants: mentre la presentadora del telenotícies anuncia la detenció “dels atracadors més actius de Barcelona” presenta unes imatges de la Presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre. Contínua, “els lladres entraven a les entitats bancàries amb casc”, i presenten imatges d’Esperanza Aguirre amb casc.

 

A TV3 i als mitjans de la Generalitat hi ha grans professionals, però també estic convençut, que com sol denunciar Joan Ferran, que a TV3 i als mitjans de la Generalitat hi ha crosta, a TV3 i als mitjans de la Generalitat hi ha qui fa política, hi ha qui fa partidisme, i hi ha qui es burla d’una part dels catalans, i això és intolerable. És necessari depurar responsabilitats, ja no n’hi ha prou amb les disculpes. Només si s’assumeixen responsabilitats s’evitarà la impunitat amb la que s’insulta a una part de la societat que els manté.

Una respuesta a «Impresentable TV3»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *