La ceguera de Joan Ferran.

Em sorprèn, encara que relativament, la ceguera que mostra el molt llegit Joan Ferran en el seu post a e-noticies sobre TV3 a València. I dic, encara que relativament, per què de sobres es conegut que contra el PP, alguns gaudeixen atiant els sentiments més primaris i abandonant qualsevol intent de raciocini. Clar que a vegades, i aquest deu ser el cas, la ceguera és voluntària i el que es pretén és atacar l’adversari per amagar els actes impropis dels propis.

La guerra de TV3 a València l’enceta el Ministre d’Indústria José Montilla quan per garantir una audiència immediata a uns bons amics de ZP, “La Sexta” li atorguen a València la freqüència per la que emetia TV3.

En el trànsit a la TDT altre vegada el Ministeri d’Indústria atorga tres múltiplexs a Catalunya, i dos a València. València reclama reiteradament el tercer múltiplex per fer possible les reciprocitats i el Ministeri d’Indústria altra vegada arbitràriament nega el tercer múltiplex amb el que la capacitat televisiva a la Comunitat Valenciana es veu limitada.

Les sancions per emetre sense títol que no és el cas només de TV3 ja que altres 19 televisions a València van ser apercebudes de tancament, algunes també d’Ajuntaments populars, igual que a Catalunya ho van ser altres 27, s’emparen en la legislació de la Comunitat, però els imports de les sancions s’emparen en la legislació estatal, aprovada aquesta amb els vots del PSOE i de CiU.

Seguim, Canal 9 es comença a emetre a Catalunya en compensació a les emissions de TV3 a València. Les emissions de TV3 a València ho són amb publicitat, igual que les de C9 a Catalunya. Però es clar, és precisament la crosta nacionalista que tantes vegades ha denunciat Joan Ferran, la que fa posar els pèls de punta a algú, i, arbitràriament, es substitueixen les emissions del primer programa de C9 per la versió internacional sense publicitat. El delicte: C9 emet pel·lícules en castellà!

Per acabar la tant desitjada TV3 a València tenia una audiència mitja del 0,5%, similar a la de C9 a Catalunya.

No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure.

Aquest article ha estat publicat a www.e-noticies.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *