Monica Terribas descobreix el twitter.

Divendres passat en el decurs de la Comissió de Control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, vaig fer una cosa molt habitual en els darrers anys com és comentar algun aspecte dels tractats en aquesta o qualsevol altre comissió, en el ple del Parlament o de l’Ajuntament, a través del twitter.

De fet el mateix Parlament de Catalunya disposa d’una eina, el tweetparlament, que permet als ciutadans seguir el twitter dels diputats, o mitjans de comunicació que també disposen d’un espai on es poden seguir els tweets dels diputats en alguna sessió d’especial rellevància.

La Marisa Xandri, companya de grup parlamentari i també membre de la Comissió de Control li va preguntar a Mónica Terribas, directora de Televisió de Catalunya, els motius pels qual en un video clip del grup Delahoja que es va emetre el dia de la celebració de la consecució de la lliga pel Barça, s’havien inserit unes imatges en les que apareixien dues pancartes amb la soflama independentista “Catalonia is not Spain”. Mónica Terribas va reconèixer que va demanar explicacions, i quan li van donar, ho va trobar del tot justificable!!!

Doncs jo no ho veig justificable, i per això vaig publicar el tweet que podeu veure a la foto, i pel que podeu veure al següent video, sembla que a la directora de TVC no li va agradar del tot.

Òbviament quan em refereixo a “la seva” no em refereixo a la de Mónica Terribas,  si no a la dels nacionalistes, i ho faig en al·lusió a aquell eslògan de TVC que deia “la teva”. Ja sé que probablement ho enteneu així, però per si algú no ho ha entès, ara que no tinc la limitació dels 140 caràcters, ho faig. Aprofito també per reivindicar una TVC en la qualsevol català s’hi pugui sentir almenys, una mica identificat, i ara per ara som molts els contribuents que no veiem en la TVC “la nostra”.

Per cert una darrera apreciació, escriure tweets durant una comissió porta menys feina que llegir-los, o és que la Directora de TVC té algú que li llegeix?.

[twitter-follow screen_name='SantiRodriguez']

Una respuesta a «Monica Terribas descobreix el twitter.»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *