Reflexió

marcfutbol.jpgAvui, jornada de reflexió, aprofito per acompanyar el Marc al futbol. Avui toca, Sant Pere de Riudebitlles, on trobem un dels pocs camps de terra que encara deuen quedar, doncs ja la majoria han optat per la gespa artificial. La sequera que patim es fa més evident aquí, on s’aixeca una polseguera considerable. 

Com els passa massa habitualment, han començat guanyant a la primera part per acabar perdent al final. Ja sabíem al començament de la temporada que l’equip no seria tant competitiu com l’anterior on van acabar segons a la lliga benjamí, però potser esperàvem una mica més de sort. 

 Mentre escric aquest post, estic veient l’Espanyol que avui juga amb el Real Madrid. Acaba de marcar l’Espanyol, espero que el partit no acabi també com el del Marc, es a dir, perdent a la segona part. 

Demà veurem el resultat de tot el treball i esforços dels darrers mesos. L’any 1977, quan només tenia tretze anys, vaig fer que els pares m’acompanyessin a un local fosc del costat de casa, on hi havia un col·legi electoral, per veure el recompte de vots de les primeres eleccions democràtiques que vivia. Fa uns anys, ja vaig perdre aquest hàbit, i és que en presidir la Junta Local em tocava fer d’amfitrió al local on els apoderats del partit ens porten les actes i on tancàvem les llargues jornades electorals. Demà em toca anar a seguir el recompte a Barcelona, amb la resta de la direcció del partit. Això no em privarà però de poder estar durant el dia donant tombs pels col·legis electorals a visitar els apoderats i a dinar amb ells. 

Acaba d’empatar el Madrid, i encara no ha acabat la segona part. Ja veurem com acaba … el partit, i les eleccions, que a priori també es presenten empatades. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *