Una nova experiència

facebookEl proper 21 de setembre, el Ple de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, debatrà l’estat de la ciutat. Com a portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Catalunya, a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, tinc força clara quina ha de ser la línia de la nostra intervenció, tot i això, hem cregut interessant escoltar opinions sobre l’estat de la ciutat d’altres vilanovins i vilanovines, i per aquest motiu hem obert un “esdeveniment”, en el grup del Facebook, http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=148951070240&ref=ts per tal que qui vulgui, pugui donar la seva opinió.

L’esdeveniment, és  http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=162273589516  i només cal escriure al mur, allò que considereu rellevant de l’estat de la ciutat, i que considereu que mereix ser debatut al Ple de l’Ajuntament. Ens agradaria molt comptar amb la vostra opinió, i poder-la traslladar al conjunt de la ciutadania a través del Ple.

Només un requisit, cal estar donat d’alta al Facebook, per poder opinar, però tot i això, si no us hi voleu d’alta, podeu aportar els vostres comentaris, a través d’aquest bloc.

Us encoratjo a participar en aquesta nova experiència participativa que les noves tecnologies posen a l’abast de tothom.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *