Diari de campanya (i VI)

Dia no sé què de campanya, queden 2 dies per les eleccions.

Si, ja sé que m’he saltat molts dies sense diari de campanya, però suposo que enteneu que masses ganes d’escriure no tenia, desprès de perdre sobtadament el Jaume Ramón, però la campanya contínua, bé ja s’acaba i no volia deixar d’escriure les darreres sensacions i opinions.

Començo pels “indignats”, pensant que em sembla raonable el moviment, és més m’estranya que no s’hagués produït abans: la nostra societat no es pot permetre gairebé 5 milions de persones a l’atur, amb totes les conseqüències socials que això comporta. Ara bé, permeteu que receli de les protestes a dos dies d’unes eleccions, precisament quan els ciutadans tenen l’oportunitat de dir prou, és en els processos electorals. Si “democràcia real” és el que reivindiquen, diumenge tenen una magnífica oportunitat per exercir-la, ara si el que reivindiquen és un canvi radical del sistema polític i l’abandonament de la democràcia representativa per la democràcia assembleària, estan condemnats al més absolut dels fracassos.

Tornem a Vilanova i la Geltrú, dimecres vàrem presentar les mesures que tenim previst adoptar durant els primers cent dies de govern municipal, per què aquesta és la nostra voluntat, estar al govern municipal. Mesures adreçades a generar noves oportunitats de treball des de mesures fiscals d’àmbit local, fins a mesures pel turisme, pel comerç i per la indústria; mesures d’austeritat i d’eficiència de l’administració local i la elaboració de nous projectes d’equipaments i mobilitat per a la ciutat.

L’exemple de la situació dels antics jutjats de la Plaça de la Vila, ens han permès il·lustrar el que han estat 12 anys de tripartit a la ciutat: un edifici molt maco per fora, però completament buit per dintre, això és la nostra ciutat: una ciutat arregladeta, però sense una economia que permeti generar llocs de treball, i per tant qualitat de vida pels seus ciutadans. I com d’exemples no en falten, la darrera del tripartit: anunciar a bombo i plateret que les obres dels horts urbans i ecològics (de veritat!?) estan a punt d’acabar, encara que no han ni començat! A la foto, ho podeu comprovar!

Deixeu-me acabar aquest diari, com acaben les entrevistes i els debats electorals: demanant el vot.

Doncs això, el Partit Popular de Vilanova i la Geltrú estem convençuts que amb la resignació dels partits que han estat al Govern municipal, no és possible generar oportunitats; les oportunitats només es generen a partir de la il·lusió i un projecte de futur, i nosaltres el tenim i l’hem donat a conèixer. Estem convençuts que podem col·laborar a intentar sortir d’aquesta situació, i desitgem poder-ho fer des del Govern Municipal.

Davant el partit socialista (que encara que amaguin el logo, també es presenten a les eleccions –son aquells cartells de l’11 que no entén ningú-) de l’atur i la Convergència i Unió independentista (a la nostra ciutat es presenten amb Reagrupament, escissió d’ERC, encara que a Sitges es presenten amb ERC!) estem el Partit Popular del “treball i treball” preocupats pels problemes de la gent.

Per això espero que el diumenge ens feu confiança amb el vostre vot.

Moltes gràcies a tots els que heu tingut la paciència de seguir aquest Diari de Campanya, i que em consta que no heu estat pocs!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *