Un panorama gens clar!

Bé ja han passat les eleccions municipals, les meves cinquenes eleccions municipals com a cap de llista i per fi s’ha trencat un malefici, aquell segons el qual el PP de Vilanova i la Geltrú no podíem superar la barrera psicològica dels dos regidors. Doncs ja en som tres i a treballar per que a les properes tornem a créixer i així encarrilar definitivament el projecte popular a Vilanova i la Geltrú.

Felicitats doncs a la Carmen i al Francis per haver estar escollits regidors, i gràcies a totes aquelles persones que amb el seu treball, o simplement amb el seu vot han possible aquest resultat, que ha estat el millor mai obtingut en unes eleccions municipals a la nostra ciutat.

Com queda l’Ajuntament? Doncs francament queda un panorama més aviat poc clar, sense una majoria que permeti garantir una certa estabilitat. CiU amb nou regidors, a quatre de la majoria absoluta necessita o bé dels socialistes, o bé d’altres dos grups municipals com a mínim per garantir majories, ni que siguin minoritàries. Un hipotètic govern municipal de CiU en minoria, no serà tasca gens fàcil amb una oposició forta.

No tinc dubtes en pensar que durant aquesta legislatura caldrà molt diàleg, moltes negociacions i molts gestos per tirar endavant la ciutat, i abordar els problemes que en aquest moment tenen molts i molts, masses vilanovins; però també a nivell de gestió municipal seran necessaris esforços i sacrificis per no comprometre encara més les finances municipals.

Veurem què passa d’aquí al dia 11 de juny en què es constituirà el Consistori, però en qualsevol cas, allà estarem el Partit Popular intentant fer allò que en cada moment considerem que és millor per la ciutat, i sobretot pels ciutadans, així ho hem fet al llarg dels anys, i així ho continuarem fent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *