Diari de campanya (II)

Dia 4 de campanya, queden 13 dies per les eleccions.

Deixeu-me que comenci per felicitar el Pati Vilanova, per què per perdre una final, abans cal arribar-hi i ho heu fet!

Doncs això, després d’un cap de setmana esportiu, avui hem començat el dia amb una tertúlia al Canal Blau Ràdio, i una entrevista pel Diari de Vilanova, que se suposa sortirà el proper divendres.

És sobre un dels temes de la campanya que ha sortit tant a la tertúlia com a l’entrevista, que avui us en vull fer cinc cèntims, i és en relació a la promoció turística de la ciutat. Ja fa uns quants mesos que el Partit Popular de Vilanova i la Geltrú, va encetar aquest debat amb la celebració d’una Jornada de Treball organitzada conjuntament amb l’entitat “Vilanova Camina” amb la participació d’empresaris del sector, del Gremi d’hoteleria i restauració i d’altres ciutadans interessats i preocupats per la manca de dinamisme turístic de la ciutat.

En primer lloc al Partit Popular estem ja més que satisfets, per què una vegada més una iniciativa i una proposta nostra està generant debat entre les diferents forces polítiques (la rehabilitació del nucli antic, la idoneïtat del PERI Cap de Creu, o el cobriment del Torrent de la Pastera han estat altres exemples).

Segon, el que és una realitat és que tot i que segons el tripartit s’han fet tantes coses pel turisme, la realitat és que avui hi ha menys places hoteleres que fa quatre anys.

Tercer, que els empresaris hotelers no facin hotels a la ciutat, no és culpa de la crisi universal, si no que és culpa de les traves que fa onze anys els posa l’Ajuntament, és a dir, de la crisi municipal que representa un tripartit que fa dotze anys que dura. Us recordeu quan un empresari va manifestar la intenció de fer un hotel, i un regidor del tripartit va dir que, magnífic, per què els farien comprar dos edificis d’habitatges de primera línia de mar per enderrocar-los?

Finalment, per aprofitar les oportunitats del turisme no cal carregar-nos la resta d’activitats. El port ha de ser un element important per aprofitar les oportunitats turístiques, però l’activitat comercial que s’hi desenvolupa ni fa nosa, ni és menyspreable, és el primer port de la Generalitat en volum de mercaderies i ocupa moltes persones tant directa com indirectament. Aprofitar les oportunitats del sector turístic, vol dir diversificar l’economia local, per que quan vinguin maldades, com ara per exemple, no li vagin tant maldades als ciutadans de la nostra ciutat.

Ja sé que a alguns els fa ràbia que el Partit Popular lideri debats, però si dels debats en traiem coses positives per la ciutat, tant se val qui els lideri!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *