Diari de campanya (IV)

Dia 7 de campanya, queden 10 dies per les eleccions municipals.

Dia gris, la colpidora noticia del terratrèmol a Lorca (quina mania tenen alguns a catalanitzar-ho tot, si és Josep Lluis aquí i a la 中国 –xina, en xinès simplificat- també serà Lorca!!) imposa un canvi de plans: suspensió dels actes de campanya en senyal de dol per les víctimes mortals, i una reflexió sobre si les nostres edificacions són capaces de suportar aquests desastres naturals: evidentíssimament que no ho són, però si haguéssim de preveure el risc zero, el cost seria infinit!

Un primer detall, trobo preocupant la visita electoral del President de la Generalitat i que no anunciés si hi haurà pressupost pel nou hospital de Vilanova, mentre la possibilitat de tancament d’una nova planta, seria la segona, a l’Hospital de Sant Camil amenaça la qualitat del servei hospitalari a la comarca. A veure-les venir!

Un cop més la instal·lació de les banderoles electorals torna a crispar els nervis de qualsevol. Primer, per més que donis plànols dels llocs exactes on han d’anar penjades, les pengen on els sembla, tant se val que n’hi hagi d’altres, una sobre l’altre i apa. Segona, no se’ls pot acudir que no haurien d’entrar dintre d’una obra per penjar banderoles?. Tercera, com pot ser que els que les instal·len no s’adonen que Vilanova i la Geltrú, no és el mateix que Viladecans, ni que Sant Cugat del Vallès? Brrr!!

Bé, doncs avui hem tingut a porta tancada una reunió amb diversos empresaris del sector de l’hoteleria, de la restauració, de la construcció i del sector industrial per contrastar les nostres propostes de dinamització econòmica de la ciutat, amb les seves. Moltes coincidències, encara que algun ha expressat que també les tenen amb el Partit Socialista, tot i que, les idees que expressen els socialistes, desprès no les duen a la pràctica. Doncs aquí està la diferència, nosaltres expliquem el que farem, altres expliquen el que els agradaria fer, però al final no fan!

Per acabar la jornada d’avui donaré una conferència al Rotary de Vilanova i la Geltrú, és gairebé una cita tradicional de tota campanya electoral en la que solen sortir temes força interessants. Ja us explicaré.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *