Disculpes!

No, no he abandonat el bloc, ni les ganes de compartir coses amb tots vosaltres, simplement, primer m’he col·lapsat de feina, i després m’he pres un descans. Reconec que aquesta situació m’ha angoixat: tenir moltes coses per dir, per explicar o només compartir, però no trobar el moment, sense una urgència pel davant, per compartir-ho m’ha provocat un cert malestar.

A tall d’exemple només us diré que durant el mes anterior a les eleccions he participat a 10 debats organitzats per diferents entitats, he assistit a 25 convocatòries de mitjans de comunicacions en alguns dels quals també hem tingut debats electorals, i he assistit a 16 actes organitzats per entitats, tot això al marge dels actes i activitats del partit.

També soc conscient que l’èxit o el fracàs d’un bloc és la constància, i durant unes quantes setmanes he trencat aquesta regla d’or dels blocs. Hi torno. Però necessàriament he de fixar un punt de partida, i aquest el situaré en el 29 de novembre. Què, per què? Doncs per què he observat que aquest dia hi va haver una important quantitat d’accessos a aquest bloc, segurament cercant reaccions al resultat de les eleccions del dia abans.

Molts us heu preocupat per la meva posició en la candidatura, certament el número 12 per Barcelona, era un fita difícil. Us agraeixo molt sincerament les moltes mostres de suport, igualment que les moltes més felicitacions per haver sortit escollit en aquesta posició que potser per alguns semblava impossible (incrèduls!), però us he dir que a mi només em semblava difícil.

A molts us he explicat que entenia perfectament la posició que he ocupat a la candidatura que rés té a veure amb que s’apreciï més o menys el treball que durant dues legislatures he pogut desenvolupar al Parlament. La posició tenia més a veure amb la conjuntura del moment i hagués pogut ser pitjor, i en aquest sentit permeteu que recordi que uns quants companys d’aquestes dues darreres legislatures, no han tingut lloc a la candidatura, i no serà per què no s’ho mereixessin.

Quant la Presidenta em va comunicar que em proposava a la posició 12 de la candidatura, li vaig prometre que sortiria escollit, segurament per la satisfacció personal, però els que em coneixeu sabeu de la meva satisfacció per haver obtingut el 12è escó per Barcelona, és que el Partit Popular de Catalunya hem trencat el nostre sostre i hem obtingut un molt bon resultat.

Però encara tenim camí per recórrer i el vull recórrer, des de la posició 12 o aportant idees o només enganxant cartells; el que és veritablement important és el projecte.

Ara, la vista fixada a les eleccions municipals, sobre tot a les de Vilanova i la Geltrú, però sobretot la vista fixada als problemes dels ciutadans, que són els autèntics destinataris del projecte del Partit Popular.

2 respuestas a «Disculpes!»

  1. Santi.
    Ja et vaig felicitar la mateixa nit, pero ho vull fer publicament, de veritat que estic molt content, tinc que dir-te i ja ho saps, que tot l´aparell de Tarragona amb l´Alejandro i el Rafa al capdavant ens varem alegrar molt i molt.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *