El darrer botó.

Aquest article ha estat publicat al Diari de Vilanova.

A Vilanova i la Geltrú, el Partit Popular, hem passat els darrers temps explicant de totes les maneres possibles, el que hem considerat una passivitat absoluta del govern tripartit respecte de la promoció econòmica de la ciutat i com creiem de necessari canviar, sobretot les sensibilitats, respecte de les possibilitats econòmiques de la nostra ciutat. Sense cap mena de dubte, aquest ha estat un dels temes més recurrents de la recent campanya electoral, degut especialment a la situació de crisi en la que vivim i que demà ens durà a la constitució d’un nou Ajuntament.

Si bé és diu que “de mostra un botó”, malauradament de botons n’hi ha hagut masses, avui però, us porto el que desitjo que sigui el darrer, i és que no acabo d’entendre per què quan es fan les poques activitats de promoció que s’han fet, s’han de fer a costa d’altres activitats.

El darrer cap de setmana va tenir lloc una edició més de la Fira del vehicle d’ocasió a la nostra Rambla Principal. Sense cap mena de dubte aquest és un esdeveniment positiu; positiu pels expositors i positius pels ciutadans que desitgen adquirir un vehicle, o simplement tafanejar-los. Ara bé, essent així de positiu, és necessari buscar el perjudici de tercers? Si al llarg dels anys han pogut conviure a la Rambla Principal, la Fira de Vehicles d’Ocasió i les terrasses dels bars, per què ara no poden continuar-ho fent? Per què unes activitats econòmiques han de reduir els seus espais, per que d’altres en guanyin, podent com poden, conviure?

Estem convençuts que és compatible, i és possible que convisqui la fira de vehicles amb les terrasses dels bars de la Rambla, ho han fet al llarg dels anys, però si això no pogués ser així no crec que la solució passi per perjudicar un sector per beneficiar-ne un altre, i en tot cas, caldria cercar alternatives, doncs no tota la ciutat s’acaba a la Rambla Principal.

Però en definitiva, aquest no és més que el darrer botó, per què el més probable és que a partir de demà, amb la constitució del nou consistori serà necessari que canviïn les sensibilitats, serà necessari que canviï la forma de fer les coses, sobretot pel que fa a la promoció de la ciutat, i a la promoció econòmica.

Si no hi ha sorpreses al darrer moment, i tot apunta a que no les hi haurà, demà hi haurà un nou Govern municipal què, en minoria, haurà de fer front a molt delicades situacions, però sobretot tindrà el repte d’impulsar noves oportunitats a la nostra ciutat, d’impulsar el creixement econòmic d’empreses i treballadors, i per a tot això, és imprescindible tenir la sensibilitat que el tripartit durant el darrers dotze anys no ha tingut.

[twitter-follow screen_name='SantiRodriguez']

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *