En resposta a la CUP de Sitges

Davant la publicació durant la setmana passada per diferents mitjans de comunicació comarcals d’una comunicació de la CUP de Sitges, en la que es llença, sense cap mena de fonament, una acusació de presumpte relació de la meva persona amb una empresa concessionària d’un servei públic a Sitges, em veig en la necessitat d’aclarir els aspectes següents:

Primer: el nom de l’empresa amb la se’m relaciona és absolutament desconegut per a mi, fins el moment en que el veig publicat en el comunicat de la CUP.

Segon: no tinc constància de conèixer cap persona relacionada, propietària o treballadora, d’aquesta empresa.

Tercer: la fotografia que difon la CUP està realitzada en un dels molts actes públics, que com a Diputat, realitzo a diferents municipis de Catalunya, i en la que sovint em demanen una fotografia, motiu pel qual la mateixa no té cap mena de fi comercial. La CUP “creu” que la persona que apareix a la fotografia és el màxim responsable de l’empresa, jo, ho desconec completament.

Un cop aclarits aquests aspectes des de l’àmbit personal, considero adequades dues reflexions addicionals:

La militància a les Noves Generacions o al Partit Popular no inhabilita ningú per treballar a cap empresa, i qui cregui que així és, té un greu problema de tarannà democràtic.

Sorprèn que un partit com la CUP, amb representació a l’Ajuntament de Sitges, i que per tant té accés a tots els mitjans de control de l’acció del Govern municipal, llenci insinuacions, no a partir de proves, sinó de creences, suposicions, hipòtesis i de falses premisses. Si tenen proves de cap mena d’actuació irregular, vagin immediatament al Jutjat de guàrdia.

Per acabar, és precisament amb actituds com la de la CUP en aquest comunicat, amb el que es desprestigia la política.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *