Gràcies

LogoVilanovaDivendres passat, vaig ser escollit com a President Local del Partit Popular de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú, i si bé és cert que fa quinze anys que vaig ser escollit per primera vegada, ser-ho altra vegada i per unanimitat, no només m’omple de satisfacció, si no també de responsabilitat.

 

Fa quinze anys, el Partit Popular de Vilanova i la Geltrú teníem reptes importants, com era assolir una representació municipal que se’ns havia negat reiteradament, amb una única excepció l’any 1983. Ho varem aconseguir i varem obtenir dos regidors que hem anat mantenint en les darreres tres cites electorals.

 

Ara continuem tenint reptes tant o més importants, que fa quinze anys, i vull que el Partit Popular de Vilanova i la Geltrú doni un salt quantitatiu. Són necessàries més implicacions, més idees, més debats i més persones que ens permetin oferir un projecte de ciutat més il·lusionador i menys resignat; un projecte qualitativament més atractiu que a la ciutat li permeti afrontar el futur amb el lideratge necessari, però també situï el Partit Popular en un graó més alt del que avui ens trobem a Vilanova i la Geltrú.

 

I això, ho hem de fer amb totes aquelles persones que ja fa anys que ens recolzen, però també amb aquells que dia rere dia, s’afegeixen al nostre projecte, i els que, de ben segur, s’aniran afegint. Em sento amb la responsabilitat de continuar empenyent el Partit Popular més amunt i amb més responsabilitats col·lectives.

 

Espero poder contar també amb el recolzament de tots aquells vilanovins i vilanovines que creguin que la nostra ciutat pot sortir de la resignació perpètua en la que els darrers governs municipals ens han situat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *