«Polonia» demana el vot pel PSC!

 «Polonia» és un dels programes més vistos de TV3. La sàtira política és força plural, tot i que a cops ratlla el mal gust.

Creieu que la sobreimpressió d’una etiqueta que demana «Vota PSC» és una errada tècnica (!?), o que forma part del gag, o que s’acosten les eleccions?

L’objectiu de la pregunta a la Directora de TVC, era la burla constant de l’església catòlica, per què en temes de religió en aquest cas no hi ha pluralitat: us imagineu que facin també sàtira de la religió musulmana?

Pregunta:

Resposta:

Réplica:

Resposta a la rèplica:

3 respuestas a ««Polonia» demana el vot pel PSC!»

  1. Jo no veix mai Polònia ni cap altre programa de TV3. La meva religió m’ho prohibeix. Ara ja sabeu perqué. Amén.

  2. Qué fuerte! Me parece lamentable que se utilicen los medios públicos para hacer campaña subliminal. ¿Cómo queda este tema? ¿Es posible sancionar por este tipo de campaña?

    Por cierto, algo parecido pero con «CiU» no pasó ya en las últimas Autonómicas, en el seguimiento electoral?

  3. Abans que res us demano disculpes per les segures faltes d’ortografia que tindré per la qual no solc usar aquesta llengua en la paraula escrita,
    Una cosa és evident en les respostes de la Sra directora, eludeix pronunciar-se en les posibres sàtires d’altres religions, segurament els seus fidels no la practiquen i imtentan adaptar-se socialment fins i tot al vestit femení.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *