Polonia m’agrada, però…

Anem a pams. La Diputada de CiU va fer tot un al·legat sobre l’ús de la llengua a TV3, i es va sorprendre per què quan es referien a un Secretari General, resulta que no es referia a un SG de Generalitat, si no al «d’un altre estat, com Espanya». Evidentment li vaig haver de recordar que una cosa poden ser els seus dessitjos, i l’altre la realitat.

Segona. La Directora de TVC, Mónica Terribas, va expressar, interpel·lada per un Diputat del PSC que es queixava de les crítiques a la oposició del Secretari del Govern, que no tenia motiu, per què la entrevista a Quim Nadal com a cap de la oposició va ser «acordada amb el Govern». Es clar, si el Govern marca la programació de TVC, potser que a la sessió de control comparegui el Govern!!

En definitiva que, simplement (o n0) preguntava pel tractament informatiu de les consultes sobre la independència, al meu parer, desmesurat i partidari.

La resposta només va aportar més dubtes. No es tracta que sortim expresant la nostra opinió, si no que la opinió majoritària tingui el reflex adequat. Banda Ampla se’ls va escapar de les mans. És el que passa quan el «públic» està controlat, nomès 2 d’un centenar de convidats es van atrevir a criticar les consultes per la independència. Però…

Polònia em va superar. Reconec que m’agrada i molt, bé, com a la majoria dels televidents, no en va és uns dels programes de més audiència de TV3, encara que la Directora se n’oblidés de citar-lo, però ja cansa que programa sí, programa també es vinculi el PP, el President de la Comunitat Valenciana Camps, i la Presidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre, amb la corrupció. Com si a Catalunya no hi haguès corrupció!!!!

Ho sento, però amb el sectarisme no hi puc, i si és reiterat menys!! I que ningú s’escandalitzi, per què vaig dir al Parlament, el que molts pensen a casa seva, encara que no siguin del PP!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *