La verdadera historia (o no) del Club Bilderberg.

Tot i que es tracta d’un llibre del 2005, el fet que la edició de 2010 es celebrés a Sitges, em va animar a intentar conèixer en més profunditat aquest club cada vegada menys secret.

Segurament vaig errar en la elecció, ja que si bé hi ha alguna, molt poca, informació interessant en aquest llibre, la major part del mateix es dedica a despotricar i a formular nombroses acusacions contra el “Club” com si d’una màfia del crim organitzat es tractés.

La lectura del mateix s’acaba fent molt pesada per poc rigorosa, atès el cúmul de denúncies i imputacions, moltes de les quals sense cap altra mena de prova que la proximitat de les dates de celebració de les reunions, amb la de determinats fets. L’assassinat de Kennedy, el cas Watergate que va acabar amb la Presidència de Nixon, el segrest i l’assassinat d’Aldo Moro, o l’execució d’Ali Bhutto són només alguns dels fets imputats al Club.

Probablement no tracta l’assassinat de Benazir Bhutto succeït el desembre de 2007 (després de la primera edició del llibre), i “misteriosament després que el juny del mateix any es celebres la trobada anual del Club a Istambul”. L’afirmació entrecomillada no pretén ser més que un exemple de com l’autor relaciona fets, i n’estableix una correlació causa – efecte.

La obsessió per considerar que l’objectiu del Club és la creació d’un Govern Mundial controlat per Rockefeller amb intencions de controlar la quantitat de ciutadans de la terra, i de controlar-ho absolutament tot, passant per la abolició dels Estats, i de tots els exercits excepte el del propi Govern Mundial a l’estil de les fantasies del Gran Hermano de George Orwell, i la seva obra 1984. L’autor arriba a qualificar aquests objectius com la creació del IV Reich nazi.

Les darreres notícies sobre l’autor en les que ha compartit les seves angoixes amb el ressuscitat líder de la revolució cubana, Fidel Castro, i al que ha mostrat que la única forma de lluitar contra els objectius del Club Bilderberg són afermar els Estats – Nació, com Castro ho ha fet amb Cuba, o Chavez amb Venezuela, ja jo diu absolutament tot.

Per a mi, aquest és un llibre absolutament prescindible, i per tant també ho seran els altres dos d’aquest autor sobre el Club Bilderberg.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *